Webtures Akademi

Yapay Zeka Eğitimleri
Dijital Pazarlama Eğitimleri
SEO Eğitimleri
SEO Tools Eğitimleri

Dijital Pazarlama Eğitimleri

Webtures’ta Kariyer Fırsatı!

Dijital pazarlama ve performans alanında uzman yetiştirmeye odaklı bir şirket olarak, insan kaynağı ve kurum içi istihdamda bu değer doğrultusunda ilerliyoruz. Webtures Akademi olarak öğrencilerimize dijital pazarlama konusunda gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanağı yaratmayı hedefliyoruz. Webtures Akademi’de İleri düzey eğitimini başarıyla tamamlayan, dijital pazarlama alanında kariyer yapma isteğine ve potansiyeline sahip kişiler takımımıza dahil olur. Bir başka deyişle Webtures olarak uzmanlarımızı içimizden yetiştiriyoruz!

webtures akademi logo
webtures akademi side img

Webtures Akademi

Ürün ve hizmetlerinize göre ilgili kitleye en doğru şekilde ulaşma stratejilerini belirlemek, en düşük maliyetlerle müşterilerinize ulaşarak girişiminizi veya işletmenizi büyütmek için dijital ile pazarlanması gerekir.
Tüm Girişimciler ve İşletme Sahiplerine, uzman ekibimiz ve ustası olduğumuz alanlar hakkında dopdolu içerikli eğitim programları hazırlıyoruz.
Sizi iş hayatına uzman kadromuz ile hazırlıyoruz. Webtures Akademi ile profesyonel iş hayatına katılın.

Sizi iş hayatına uzman kadromuz ile hazırlıyoruz.

Webtures Akademi ile profesyonel iş hayatına katılın.

webtures

Webtures Akademi Sertifika Doğrulama

Webtures Akademi, eğitim sonunda verilen sertifikaların doğruluğunu ve geçerliliğini online olarak sorgulayabileceğiniz bir sistem sunar. Bu hizmet sayesinde, aldığınız sertifikanın ayrıntılarını hızlı ve kolay bir şekilde doğrulayabilir, eğitim başarılarınızı güvenle sergileyebilirsiniz.
Sertifika Sorgula

loader